Spørsmål

Spørsmål og svar

Dette er avhengig av hvilken utsalgspris dere vil ha. Noen velger en høyere utsalgspris med mer fortjeneste, og noen velger en mindre, med litt mindre fortjenester. 

På produkter som vi leverer tilbyr vi cashback på minst 20% på netto kjøpesum. Da sørger vi for innkjøp av produkt, lager, trykk, emballasje og pakking på alle forsendelser. Det inkluderer også gratis support for alle som handler i deres nettbutikk.

Vi kan også tilby flere planer for tilbakebetaling som passer deres virksomhet bedre. Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby.

bla bla bla . vi sender varene herfra

Vi kan lever det aller meste som dere ønsker og vi kan også ta inn egne produkter som dere kan selge. F.eks. lp-plate, bøker o.l

Vi har et standard utvalg som består av ca 500 forskjellige produkter. Alle disse merker vi med deres logo etter bestilling. Vi har også et utvalg av spesialprodukter. Disse har et minsteantall for innkjøp. Derfor vil disse varene ha en startkostnad som det betales depositum for. Depositumet betales tilbake når varen når et vist antall av salg som tilsvarer innkjøpssum for varen. 

Her har vi tusenvis av varer å velge mellom og det er mulig å ønske seg produkter. Her er det svært få begrensninger. Det anbefales å fornye sortimentet en gang iblant for å opprettholde salget.

Produktene er håndplukket ut av oss med søkelys på produkter som både holder god kvalitet, men som også følger etiske retningslinjer på produksjon, bærekraft og miljø. Trykket som brukes på klær er transfer, som gir stabil levetid på trykket da tøyet ikke endres i vask. For lengst mulig varighet på trykket anbefaler vi deg allikevel å vrenge plaggene ved vask og ikke putte de i tørketrommelen. På varer som blir gravert anbefales håndvask.

Det går helt greit å bestille vareprøver. Ta kontakt med oss på post@dinide.no så avtaler vi dette.

For å få best mulig resultat på trykk ønsker vi en logo i best mulig kvalitet. En logo i vektorisert format vil gi den kvaliteten vi ønsker på trykk. Eps, ai og pdf er eksempler på slike filer, men andre filformat kan også brukes. Hvis du er usikker på om logo er god nok send den gjerne til oss på mail til post@dinide.no slik at vi kan sjekke den.

 Er din logo for dårlig kan vi få den tegnet på nytt til en veldig god pris. Vi tar kontakt hvis dette er eneste alternativ. Det går helt greit å bruke flere forskjellige logoer/design på deres varer.

Det kan dere selvsagt gjøre. Hvis dere har en større fellesbestilling eller ønsker varer å selge på konserter, i egen butikk, eller i en annen sammenheng blir vi enige om en ekstra god pris. Send oss en mail til post@dinide.no med detaljer så lager vi et tilbud.

For å starte en nettbutikk trenger vi ikke annet enn at dere sender oss logo og bestemmer hvilke varer dere ønsker i butikken. Dere kan starte med å fylle ut skjemaet til høyre. Da tar vi kontakt. Dere kan også ta kontakt ved å sende en mail til post@logoprofilering.no 

Trykkmerkene vi bruker er av ypperste kvalitet. Vi har derfor samarbeid med leverandøren som er offisiell leverandør av transfermerker til Premier League. Merkene produseres i Norge og er Oeko-Tex Standard 100 sertifiserte.

Klart vi kan. Da snur vi bare opp ned på inntektsmodellen. Når vi selger deres varer tar vi 10% av netto varekostnad. Dette dekker lager av produkt, pakking og emballasje. De resterende 90% går rett tilbake til dere.

Alle våre produkter er nøye utvalgt og kvalitetssikret. Ved valg av leverandører har vi sterkt fokus på at de følger europeiske standarder på helse, miljø og sikkerhet, at det ikke forekommer barnearbeid og at arbeiderne har gode arbeidstids- og lønnsbetingelser. Derfor er de fleste av våre leverandører europeiske og mye av produksjonen foregår i Norge eller innenfor EU. Fordi vi vet at hvis vi slurver med dette så vil det ikke bare slå tilbake på oss, men også på deg.

Vi bruker samme leverandør av tekstilmerker som Premier League. Disse er produsert i Norge, holder topp kvalitet og er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert.

Vi kan levere det meste på de fleste materialer. Det vanligste er transfertrykk på tekstil og gjøres hos oss. I tillegg kan vi tilby silketrykk, lasergravering, sublimering og brodering av tekstiler. Noen metoder krever litt volum og vil bare være tilgjengelige for kunder med større volumer.